top of page

Voorzetrolluiken

Rolluiken voor ramen en deuren

Voorzetrolluiken kunnen je daarbij zeker een handje helpen. Ze worden voor het raam geplaatst. Er is geen kap- en breekwerk nodig voor de plaatsing van dit soort rolluiken. Daarom zijn voorzetrolluiken ideaal bij renovaties of wanneer er geen ruimte voor inbouwrolluiken werd voorzien bij de bouw van je woning. 

 

Tijdens de koudere periodes hou je de warmte binnen. In de zomermaanden weren voorzetrolluiken de zon en zorgen ze voor een aangename binnentemperatuur. Een airco wordt overbodig en ook de thermostaat in de winter mag enkele graden lager doordat de warmte behouden wordt. 

Door de verminderde inkijk in jouw woning, geniet je van meer privacy. De voorzetrolluiken worden aangeboden met een waaier aan kleurmogelijkheden en kastvormen. Alles op maat van jouw woning. 

Beveiliging

Rolluiken vormen een extra barrière tegen ongewenste blikken en tegen geluidsoverlast. Door de opstootbeveiliging zit het rolluik vast eens het zich in gesloten toestand bevindt.

Wanneer eigenaars of huurders bij de renovatie van een woning van minstens 5 jaar oud voorzetrolluiken laten plaatsen, betalen ze maar 6% in plaats van 21% btw.

bottom of page